You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ไทย ไทย
ไทย (บาท)

Nara Star Co., Ltd.

  • ยังไม่มีสินค้าในตระกร้า!

SCHIIT AUDIO

SCHIIT AUDIO - ASGARD 2

Brand: SCHIIT AUDIO

Product Code: SCHIIT AUDIO - ASGARD 2

฿13,110

Asgard 2 คือแอมป์หูฟังเจเนเรชั่นที่ 2 ของแอมป์หูฟังที่ได้รับความนิยมมากที่สุดในโลกตัวหนึ่ง นอกจากเสียงที่ถูกพัฒนาขึ้นจากรุ่นแรกแล้ว Asgard 2 ยังมีฟังก์ชั่นที่หลากหลายมากขึ้น ไม่ว่าจะเป็นเกนขยายเสียงที่ปรับได้ รวมถึงช่อง preamp output ที่ทำให้ Asgard 2 ถูกใช้เป็นปรีแอมป์เพื่อขับลำโพง powered desktop ได้อีกด้วย

 

Significantly improved performance

เราใช้สิ่งที่เราเรียนรู้จาก Mjolnir ในการพัฒนา Asgard 2 โดยใช้cascode JFET ในภาค gain stage และใช้ MOSFET ในภาคoutput ทำงานในคลาสเอ ทั้งหมดเป็นวงจร no-overall-feedback

 

Additional Versatility

Asgard 2 สามารถปรับเกนขยายเสียงได้ 2 แบบ low gain modeสำหรับหูฟัง IEM และ high gain mode สำหรับหูฟังอื่นๆที่ต้องใช้กำลังในการขับมากขึ้น รวมถึงหู orthodynamics นอกไปจากนั้นช่อง preamp output ยังสามารถใช้ต่อกับลำโพง powered desktop ได้อีกด้วย

 

Made in USA

คำว่า Made in USA หมายถึงการผลิตในประเทศอเมริกาจริงๆไม่ว่าจะเป็นตัวถัง บอร์ด pcb หม้อแปลง หรือแม้กระทั่งตัวเครื่องก็ยังถูกประกอบในอเมริกา บริษัทที่รับทำเมนบอร์ดอยู่ห่างจากSchitt Audio เพียง 20 นาที ส่วนบริษัทที่รับผิดชอบด้านตัวถังก็อยู่ห่างออกไปอีกเล็กน้อย

 

5-Year Warranty

Asgard 2 มีระยะเวลารับประกันนานถึง 5 ปี ซึ่งนานกว่าการรับประกันของคู่แข่งถึงกว่า 5 ปี

SCHIIT AUDIO - ASGARD 2
฿13,110
Asgard 2 คือแอมป์หูฟังเจเนเรชั่นที่ 2 ของแอมป์หูฟังที่ได้รับความนิยมมากที่สุดในโลกตัวหนึ่ง นอกจากเสียงที่ถูกพัฒนาขึ้นจากรุ่นแรกแล้ว Asgard 2 ยังมีฟังก์ชั่นที่หลากหล..
฿13,110

SCHIIT AUDIO - BIFROST MULTIBIT

Brand: SCHIIT AUDIO

Product Code: SCHIIT AUDIO - BIFROST MULTIBIT

฿29,160

Bifrost DAC สร้างนิยามใหม่สำหรับ DAC ราคาย่อมเยาว์ โดยมีfull upgradability และ bit-perfect clock รวมถึงช่อง modular USB

 

All New AKM Dac

 Bifrost ใช้ชิพ 32 bit จากค่าย AKM รหัส AK4490 โดยมี fully discrete stage ในการทำ filtering ส่งผลให้เสียงดีขึ้นจาก Dac ที่ใช้ชิพ Delta sigma รุ่นก่อนๆ อย่างเช่น Bifrost Uber ในขณะที่ราคาย่อมเยาว์ขึ้น

 

The most affordable Schiit Multibit Dac

Bifrost Multibit เป็น Dac Multibit ที่ราคาย่อมเยาว์ที่สุดของSchiit Audio ที่ใช้ DSP-based ดิจิตอลฟิลเตอร์แบบเดียวกับที่ใช้ใน Schiit Yggdrasil และ Gungnir Multibit โดยเชื่อมต่อกับชิพแปลงสัญญาณ AD5547CRUZ จาก Analog Device ที่ไม่มีผลิตภัณฑ์เครื่องเสียงยี่ห้ออื่นได้ใช้

 

Future Proof

Bifrost ถูกสร้างมาแบบ modular หมายถึงคุณสามารถอัพเกรดเครื่องได้ในอนาคตเมื่อมีพัฒนาการใหม่ๆออกมาโดยไม่ต้องเปลี่ยนเครื่อง

 

Advanced Clock Management, USB Input Standard

Bifrost ไม่ได้ใช้ asynchronous sample rate conversion (ASRC)แบบที่ Dac ในท้องตลาดใช้ แต่ใช้ bit-perfect master clock management คู่กับช่อง Gen 2 USB อินพุทในการเชื่อมต่อกับอุปกรณ์ต่างๆ ไม่ว่าจะเป็นคอมพิวเตอร์ แทเบล็ท หรือแม้กระทั่งโทรศัพท์มือถือ

 

5-Year Warranty

Bifrost มีระยะเวลารับประกันนานถึง 5 ปี ซึ่งนานกว่าการรับประกันของคู่แข่งถึงกว่า 5 ปี

SCHIIT AUDIO - BIFROST MULTIBIT
฿29,160
Bifrost DAC สร้างนิยามใหม่สำหรับ DAC ราคาย่อมเยาว์ โดยมีfull upgradability และ bit-perfect clock รวมถึงช่อง modular USB All New AKM Dac Bifrost..
฿29,160

SCHIIT AUDIO - EITR

Brand: SCHIIT AUDIO

Product Code: SCHIIT AUDIO - EITR

฿10,500

“Why would I need a USB to SPDIF converter?” you might ask. Well, maybe you don’t. Maybe you’re already using our Gen 5 USB input. But if you aren’t, this is a great way to convert virtually any computer, tablet, streamer, or phone into a dedicated, high-performance audio source.

Works with Virtually Any Audio USB Source and DAC
Just connect your USB source to Eitr’s USB input, and connect Eitr’s coaxial SPDIF output to any DAC that accepts coaxial input. Now, you have complete isolation from source to DAC, together with a superb, low-jitter coaxial SPDIF interface for bit depths and sample rates up to 24/192.
USB, Solved: Gen 5 Technology
The Eitr features the same unique Gen 5 USB input technology as in our upgradable DACs. It’s simply the highest-performance USB input available today, with complete electrostatic and electromagnetic isolation (via transformers), self-power of all critical low-noise and reclocking sections, and separate, precision clock sources for both 44.1 and 48kHz multiples. (And if you don’t understand the technobabble, here’s the point: it works great and sounds great, too.)
Linear, Low-Noise Power Supply—Built In 
You won't need any "linear supplies" or other "add-ons" to improve Eitr—like all of our stackable products, we've built in a linear supply with multiple stages of ultra-low-noise voltage regulators. From the included 1.5A, 6VAC wall-wart to the output, there are no switching supplies in Eitr.
Made in USA
By “Made in USA,” we mean Made in USA. Not “we just put in the last screw and said, ‘Assembled in USA.’” The vast majority of the total production cost of Eitr—chassis, boards, assembly, etc—goes to USA companies manufacturing in the USA.
2-Year Warranty, 15-Day Return
Eitr is covered by a limited warranty that covers parts and labor for 2 years. If you don’t like your Eitr, you can send it back for a refund, minus 15% restocking fee, within 15 days of receiving it.
SCHIIT AUDIO - EITR
฿10,500
“Why would I need a USB to SPDIF converter?” you might ask. Well, maybe you don’t. Maybe you’re already using our Gen 5 USB input. But if you aren’t, this is a great way to convert virtually any ..
฿10,500

SCHIIT AUDIO - FULLA 2

Brand: SCHIIT AUDIO

Product Code: FULLA 2

฿6,400

Schiit Audio – Fulla 2

Fulla รุ่นที่สองนี้ถูกสรรสร้างขึ้นมาเพื่อตอบโจทย์ที่ว่า อะไรคือหนทางประหยัด ที่สุด ที่ให้เสียงเยี่ยม บนโต๊ะทำงาน โต๊ะทำงานในที่นี้หมายถึง ระบบเสียง ทุกอย่างที่ควรจะอยู่บนโต๊ะทำงานได้ไม่ว่าจะเป็น หูฟัง แอมป์ หรือ DAC

Fulla 2 ให้คุณได้อย่างพร้อมสรรพ สำหรับการใช้งาน หูฟัง ภาค DAC สำหรับใช้งานกับ ลำโพงแอ็คทีฟ การใช้งานกับแหล่งสัญญาณ อนาล็อก และอื่นๆ ความหลากหลายในการใช้งานบนโต๊ะ

Fulla 2 ทำหน้าที่เป็น DAC /AMP เต็มรูปแบบในขนาดที่กระทัดรัด Fulla 2 รับสัญญาณขาเข้าด้วย ช่อง USB พร้อมช่องเสียบหูฟังและลำโพงแอ็คทีฟซึ่งเท่านี้ก็พร้อมใช้งานสำหรับการฟังเพลงคุณภาพสูง อย่างง่ายๆ ไม่วุ่นวาย แต่ถ้าต้องการมากกว่านี้ Fulla 2 ยังไปได้อีก

  • ใช้งานเป็นแอมป์ โดยต่อใช้งานกับโทรศัพท์ เครื่องเล่นไฟล์ หรือ แหล่งสัญญาณอนาล็อกอื่นๆ ผ่านทางแจ็กเสียบด้านหน้าเครื่อง
  • ใช้งานเป็นปรีแอมป์ โดยต่อกับลำโพงแอ็คทีฟ หรือ เพาเวอร์แอมป์ผ่านช่องเอาท์พุทแบบ variable ที่ด้านหลัง
  • ใช้งานเป็น DAC โดยต่อกับปรีแอมป์นอก หรือ โปรเซสเซอร์ ผ่านช่อง Line out ที่มีความแรงสัญญาณ 2 v ด้านหลังเครื่อง
  • ใช้งานกับ โทรศัพท์ แท็บเล็ต หรือคอมพิวเตอร์ ผ่านทาง ช่อง low – powered USB เราได้เพิ่มช่องเสียบ USB สำหรับไฟเลี้ยงโดยเฉพาะอีกหนึ่งช่อง คุณสามารถเสียบที่ชาร์จโทรศัพท์ หรือ ชาร์จอื่นๆ ที่ให้ไฟ SV DC พร้อมช่องต่อ micro – USB และ Fulla 2 จะบอกเครื่องเล่นโดยอัตโนมัติว่าต้องการไฟเลี้ยงจากเครื่องเล่นแล้ว

อุปกรณ์คุณภาพสูง

ใช้อุปกรณ์ระดับเดียวกับเครื่องที่แพงกว่าถึง 10 เท่า Fulla 2 ใช้ ชิพ DAC รุ่นล่าสุดของ AKM AK 4490 พ่วงกับตัวปรับระดับความแรงสัญญาณ A / PS RK09 ใช้ Filter และภาคขยาย คุณภาพสูงจาก Texas instrvments ใช้ตัวต้านทาน Thin – Film ความผิดพลาดต่ำ และตัวเก็บประจุชนิด Film องค์ประกอบคุณภาพสูงเหล่านี้ส่งผลให้ Fulla 2 มีคุณภาพเสียงที่ยอดเยี่ยม เกินราคาไปไกล

ภาคขยายหูฟังอันทรงพลัง

Fulla 2 ให้พลังอัดฉีดได้อย่างเหลือเฟือ ระดับสูงสุดที่ 550 mW ที่โหลด 16 โอห์ม มีระดับสัญญาณรบกวนที่ ต่ำมาก อีกทั้งยังมีความต้านทานเอาท์พุทที่ต่ำ ซึ่งเป็นผลดีต่อการใช้งานกับหูฟัง ที่กว้างขึ้น

งานสร้างใน USA พร้อมประกัน 2 ปี ไม่พอใจรับคืน

เป็นงานออกแบบและสร้างใน USA แท้ ๆ โดยอุปกรณ์หลัก ๆ เกือบทั้งหมด เป็นของจากผู้ผลิต อเมริกัน ไม่ว่าจะเป็น แชสซี บอร์ครบวงจร การประกอบ Fulla 2 มีประกัน 2 ปี รวมค่าแรง และหากคุณไม่พอใจในคุณภาพ Fulla 2

เราพร้อมรับคืน โดยจะหัก 15 % เป็นค่า restocking ซึ่งระยะเวลาจะนับจาก 15 วัน หลังจากการรับสินค้า

คุณสมบัติทางเทคนิค

การตอบสนองความถี่ 20 H2 – 20KH2 – 0.1dB , 2 H2 -200KH2 – 3dB

กำลังสูงสุดที่โหลดความต้านทาน 16 โอห์ม : 550mW RMS Per channel

กำลังสูงสุดที่โหลดความต้านทาน 32 โอห์ม : 360mW RMS Per channel

กำลังสูงสุดที่โหลดความต้านทาน 50 โอห์ม : 230mW RMS Per channel

กำลังสูงสุดที่โหลดความต้านทาน 300 โอห์ม : 40mW RMS Per channel

ความเพี้ยนน้อยกว่า 0.003 % , 20H2 – 20KH2 ที่ 1v RMS

IMD 0.002% CCIR

อัตราส่วนเสียงต่อสัญญาณรบกวน น้อยกว่า 105 dB, A – weighted , referenced to 1 V RMS

สัญญาณรบกวนข้ามช่อง น้อยกว่า -75dB , 20 H2-20H2 -20KH2

ความต้านทาน 0.5 โอห์ม

อัตราขยาย 1.7 (4.6dB)

USB Receiver C – Media CM6631A

DAC AKM AK4490 with Ti OPA1662 –based filter stage

อัตราสุ่มสัญญาณ และ Bit Depths : 16/44.1 to 24/96 ใช้งานได้โดยไม่ต้องลงไดรฟ์เวอร์ กับระบบปฎิบัตการ windows , Mac , Linux , Android ( UAC 1 device )

Output stage: Ti LMH 6643 X 2 (1 Per channel )

Power supply: via USB ใช้ไฟ DC 5V พร้อมระบบรักษาแรงกดดันไฟ High – current dual –polarity switching และ inductor filtering and local regulation

กำลังไฟ :0.8 วัตต์

ขนาดน้ำหนัก : 3.5 x 2.5 x 1.375 ( รวมปุ่มปรับ )

  • ผลการวัดค่าต่าง ๆ ได้จาก Stanford Research SR1 และ Audio Analyzer
SCHIIT AUDIO - FULLA 2
฿6,400
Schiit Audio – Fulla 2Fulla รุ่นที่สองนี้ถูกสรรสร้างขึ้นมาเพื่อตอบโจทย์ที่ว่า อะไรคือหนทางประหยัด ที่สุด ที่ให้เสียงเยี่ยม บนโต๊ะทำงาน โต๊ะทำงานในที่นี้หมายถึง ระบบเสียง ทุกอย่างที่ควรจะอยู่บนโต๊..
฿6,400

SCHIIT AUDIO - GUNGNIR MULTIBIT

Brand: SCHIIT AUDIO

Product Code: SCHIIT AUDIO - GUNGNIR MULTIBIT

฿64,000

ไม่ว่าคุณจะชอบdacชิพแบบmultibitหรือdelta sigmaด้วยGungnirคุณสามารถเลือกได้ว่าจะเอารุ่นdelta sigmaที่มีราคาย่อมเยาหรือmultibitที่ใช้closed form digital filterที่เป็นเทคโนโลยีเฉพาะของSchiit Audio 

Gungnir

Gungnirใช้ชิพAKM AK4399 32 bitถึงสองตัวในการถอดรหัสสัญญาณดิจิตอลโดยมีfully discrete JFETอินพุทเสตจส่งผลให้เสียงมีความน่าฟังทำให้นักวิจารณ์กล่าวว่าเป็นเสียงที่ดีที่สุดในกลุ่มdacราคาใกล้เคียงกัน

Gungnir Multibit

Gungnir Multibit เป็น closed form DSP-based ที่มีดิจิตอลฟิลเตอร์แบบเดียวกับYggdrasilโดยเชื่อมกับชิพแปลงสัญญาณAD5781BRUZ ถึงสี่ตัวร่วมกันประมวลผลแบบ19 bitsส่วนภาคอนาล็อกใช้JFET bufferแบบที่ใช้ในรุ่นYggdrasil

Adapticlock

Gungnirทั้งสองรุ่นใช้Adapticlock systemที่Schiit Audioพัฒนาขึ้นเองโดยระบบจะวิเคราะห์สัญญาณขาเข้าและเลือกใช้clockที่เหมาะสมที่สุดระหว่างVCXOและVCO

Gen 5 USB: USB, Solved

Forget decrapifiers, regenerators, isolators, and all the USB dongles and boxes you’ve been told you need for USB sound. Our all-new Gen 5 USB input doesn’t require any of that stuff. It’s this simple: Gen 5 is USB, solved. Now standard on all our upgradable DACs, Gen 5 USB features full galvanic isolation via transformers, self-power for low noise and latching, and high-quality local clocking for both 44.1 and 48k multiples.

Designed and Assembled in USA
By “designed and assembled in USA" this is what we mean: the vast majority of the total production cost of Gungnir—chassis, boards, transformers, assembly, etc—goes to US companies manufacturing in the US. Our chassis are made minutes from our facility. Our PCBs are done just over the hill from us, or done in NorCal. Our transformers are also made in California. You get the picture. 

5-Year Warranty

Gungnirมีระยะเวลารับประกันนานถึง5ปีซึ่งนานกว่าการรับประกันของคู่แข่งถึงกว่า5ปี

SCHIIT AUDIO - GUNGNIR MULTIBIT
฿64,000
ไม่ว่าคุณจะชอบdacชิพแบบmultibitหรือdelta sigmaด้วยGungnirคุณสามารถเลือกได้ว่าจะเอารุ่นdelta sigmaที่มีราคาย่อมเยาหรือmultibitที่ใช้closed form digital filterที่เป็นเทคโนโลยีเฉพาะของSchiit Audio&n..
฿64,000

Available Options

SCHIIT AUDIO - JOTUNHEIM WITH BALANCED DAC

Brand: SCHIIT AUDIO

Product Code: SCHIIT AUDIO - JOTUNHEIM WITH BALANCED DAC

฿25,000

DAC/Amps:  They're Sooo Last Decade

เทคโนโลยีเปลี่ยนแปลงตลอดเวลา เลือก Jotunheim แล้วคุณจะสามารถอัพเกรด หรือปรับเปลี่ยนการใช้งานได้ตลอด ไม่ว่าจะใช้แค่ภาคขยายเสียง หรือเพิ่มภาคขยายเสียงสำหรับเครื่องเล่นแผ่นเสียง (phono)

 

Ready for Any Headphone

Jotunheim มีกำลังขับ 5W ที่ 32 ohms เพียงพอต่อการขับหูฟังไม่ว่าจะเป็น IEM หรือ HE-6 ช่องเสียบหูฟังมีทั้งแบบบาลานซ์และซิงเกิ้ลเอนด์

 

Ready for Any Powered Monitor or Power Amp

Jotunheim มีช่อง preamp output ทั้งแบบบาลานซ์ และซิงเกิ้ลเอนด์ ให้คุณเลือกใช้ขับทั้ง powered desktop speakers หรือจะเป็นพาวเวอร์แอมป์ที่คุณชื่นชอบก็ได้

 

Unrivaled Flexibility

Jotunheim ใช้ชิพแปลงสัญญาณ AK4490 ถึงสองตัว และมี USB Gen2 อินพุต สามารถเพิ่มภาคขยายเสียง phono สำหรับหัวเข็มแบบ MM ด้วยเกนขยายเสียง 42dB ดอยใช้ passive RIAA

 

Unique Pivot Point Gain Stage

Jotunheim มีภาคขยายเสียงแบบ balanced fully discrete current feedback แบบ wide bandwidth หรือแปลง่ายๆก็คือให้เสียงที่สุดยอดในทุกๆอินพุท และเอ้าท์พุท

 

Made in USA

คำว่า Made in USA หมายถึงการผลิตในประเทศอเมริกาจริงๆไม่ว่าจะเป็นตัวถัง บอร์ด pcb หม้อแปลง หรือแม้กระทั่งตัวเครื่องก็ยังถูกประกอบในอเมริกา บริษัทที่รับทำเมนบอร์ดอยู่ห่างจากSchitt Audio เพียง 20 นาที ส่วนบริษัทที่รับผิดชอบด้านตัวถังก็อยู่ห่างออกไปอีกเล็กน้อย

 

5-Year Warranty

Jotunheim มีระยะเวลารับประกันนานถึง 5 ปี ซึ่งนานกว่าการรับประกันของคู่แข่งถึงกว่า 5 ปี

SCHIIT AUDIO - JOTUNHEIM WITH BALANCED DAC
฿25,000
DAC/Amps:  They're Sooo Last Decadeเทคโนโลยีเปลี่ยนแปลงตลอดเวลา เลือก Jotunheim แล้วคุณจะสามารถอัพเกรด หรือปรับเปลี่ยนการใช้งานได้ตลอด ไม่ว่าจะใช้แค่ภาคขยายเสียง&nb..
฿25,000

Available Options

SCHIIT AUDIO - JOTUNHEIM WITH MULTIBIT DAC

Brand: SCHIIT AUDIO

Product Code: SCHIIT AUDIO - JOTUNHEIM WITH MULTIBIT DAC

฿31,500

You asked for it—a one-box, do-all, no-excuses desktop system that’s ready for any headphone and powered monitor on the planet. Done. At the same time, why don’t we make the conventional, non-upgradable DAC/amp idea seem, well, a bit outdated? Done and done. Welcome to Jotunheim!

DAC/Amps: They’re Sooooo Last Decade
Don’t get stuck with dumpster fodder when DAC technology changes—choose Jotunheim and be ready for today…and the future. Configure Jotunheim to your needs: use it as just an amp, or add an internal DAC or phono preamp. In the future, you’ll be able to easily upgrade to a different module—maybe even something beyond a DAC or phono preamp.
 
Ready For Any Headphone
IEMs? Sure. HE-6? Sure. If this means nothing to you, just be confident that you can plug any headphone into Jotunheim and get great sound, with ultimate power and authority. Balanced or single-ended—it doesn’t matter. With 5W output into 32 ohms from the balanced outputs, Jotunheim has tons of power to spare.
 
Ready for Any Powered Monitor or Power Amp
Balanced and single-ended preamp outs mean that Jotunheim is ready for any powered desktop monitor—or to plug into those gigadollar monoblocks you’ve been eyeing. 
 
Unrivaled Flexibility
Select high or low gain with the flick of a front-panel switch, for compatibility with both easy-to-drive and hard-to-drive headphones. Select from two different DAC modules, a phono input module, or no module at all to tailor Jotunheim exactly to your needs. 
  • Multibit DAC. Choose the optional Multibit DAC Module to get Schiit’s unique digital filter and multibit DAC architecture, as used in Modi Multibit, for $200.
  • AK4490 DAC. Or choose the more affordable AK4490 DAC module for a world-class delta-sigma DAC for only $100. 
  • MM Phono. Or, choose the MM phono input module, for 42dB of gain and passive RIAA, for great phono sound, at only $100. 

Unique Pivot Point Gain Stage
Jotunheim's gain stage is a unique, inherently balanced, fully discrete current feedback topology that provides both balanced and single-ended output without the need for splitters or summers. It provides extremely wide bandwidth and excellent measured performance—together with the advantages of constant, low feedback across the entire audio band. What does all this techno-talk mean? In English, excellent performance from all inputs and outputs.

Made in USA. Really.
By “made in USA,” we mean made in USA. The vast majority of the total production cost of Jotunheim—chassis, boards, assembly, etc—goes to US companies manufacturing in the US. 

5-Year Warranty
Jotunheim is covered by a 5-year limited warranty that covers parts and labor. 
 

Specs

Amplifier:
Frequency Response: 20Hz-20Khz, -0.1db, 2Hz-700KHz, -3dB

Balanced Headphone Output:
Maximum Power, 16 ohms: 7500mW RMS per channel
Maximum Power, 32 ohms: 5000mW RMS per channel
Maximum Power, 50 ohms: 3000mW RMS per channel
Maximum Power, 300 ohms: 900mW RMS per channel
Maximum Power, 600 ohms: 500mW RMS per channel

Single-Ended Headphone Output:
Maximum Power, 16 ohms: 2500mW RMS per channel
Maximum Power, 32 ohms: 1500mW RMS per channel
Maximum Power, 50 ohms: 800mW RMS per channel
Maximum Power, 300 ohms: 350mW RMS per channel
Maximum Power, 600 ohms: 175mW RMS per channel
THD: <0.001%, 20Hz-20KHz, at 1V RMS
IMD: <0.0015%, CCIR
SNR: >109db, A-weighted, referenced to 1V RMS
Crosstalk: >-70dB, 20 Hz-20KHz
Output Impedance: Less than 0.1 ohms, balanced or SE, at both gain settings
Input Impedance: 50K ohms
Gain: 2 (6dB) or 8 (14dB), selectable via front switch
Inputs: Balanced XLR and Single-Ended RCA, selectable via front switch
Outputs: Balanced headphone (4-pin XLR), single-ended headphone (1/4” TRS), balanced line preamp, single-ended line preamp
Optional Inputs: Multibit DAC, AK4490 DAC, or Passive MM Phono
Gain Stage: Proprietary Schiit Pivot Point™ fully discrete differential current-feedback topology
Power Supply: One 48VA transformer with 6 stages of discrete or integrated regulation and over 70,000uF total filter capacitance

Optional Dual AK4490 DAC:
USB Input Receiver: C-Media CM6631A
D/A Conversion IC: AK4490 x 2Input Capability: up to 24/192
Analog Output: fully differential, active summing and filtering
Frequency Response: 20Hz-20KHz, +/-0.1dB, 2-100kHz, -3dB
THD: <0.001%, 20Hz-20KHz, full scale
IMD: <0.001%, CCIR
S/N: >108dB, referenced to 2V RMS, unweighted

Optional Multibit DAC:
USB Input Receiver: C-Media CM6631A
D/A Conversion IC: Analog Devices AD5547
Digital Filter: Schiit Comboburrito Time- and Frequency-domain Optimized DSP filter
Input Capability: up to 24/192
Analog Output: fully differential, active summing and filtering
Frequency Response: 20Hz-20KHz, +/-0.25dB, 2-100kHz, -3dB
THD: <0.005%, 20Hz-20KHz, full scale
IMD: <0.006%, CCIR
S/N: >109dB, referenced to 2V RMS, unweighted

Optional Passive Filtered Phono Stage:
Gain: 42dB
THD: <0.01%, A-weighted, at 1V RMS
SNR: >80dB, A-weighted, inputs shorted
Crosstalk: -70dB, 20-20kHz
Sensitivity: 2.3mV for 400mV output
Overload Margin: >20dB
Input Impedance: 47k ohms 
Input Capacitance: 100pf
RIAA Accuracy: +/- 0.25dB, 20-20kHz
Topology: Fully passive RIAA network with AD8599 gain stages and PET film capacitors throughout, DC coupled, with DC servo
 
Power Consumption: 25W typical
Size: 9” x 6” x 2”
Weight: 6 lbs
 
*All measurements made on a Stanford Research SR1+ Audio Analyzer
SCHIIT AUDIO - JOTUNHEIM WITH MULTIBIT DAC
฿31,500
You asked for it—a one-box, do-all, no-excuses desktop system that’s ready for any headphone and powered monitor on the planet. Done. At the same time, why don’t we make the conventional, non-upg..
฿31,500

SCHIIT AUDIO - LOKI

Brand: SCHIIT AUDIO

Product Code: SCHIIT AUDIO - LOKI

฿8,400
Yes, tone control. As in, equalizer. And yeah, we know that tone controls have kinda fallen off the planet for the last few decades. But now we think it’s time for them to come back—in a new, super-high-fidelity, low noise, single-discrete-gain-stage and LC filtering kind of way. (In English, that means this is an exceptionally quiet, transparent, great-sounding device.)
Ideal for the Imperfect System
And by “imperfect system,” we mean “every system on the face of the planet.” Admit it. Are your speakers perfect? Are your headphones perfect? Are your recordings perfect? If you’re honest, the answer is “no.” Some speakers and headphones are a bit bright or a bit dark. Some recordings aren’t paragons of tonal purity. Loki lets you adjust for these imperfections.
Tune to Your Desires
Let’s face it. Not everyone wants a bright, analytical system. Not everyone wants crazy pounding bass. We’re all individuals, and we all have preferences. With Loki, you can go beyond tuning out imperfections—you can tune the system to the way you want it to sound.
Not Your Father’s EQ 
Best of all, Loki allows you this level of control, while retaining transparency. Instead of a stack of noisy op-amps attached to open-frame, dust-collecting sliders (like EQs you may have used in the past), Loki uses a single, discrete, current-feedback gain stage, coupled to passive LC filters for 3 bands, plus a gyrator for the bass. It also uses sealed Alps potentiometers with rational adjustment ranges to allow for fine control. Coupled with a 100% passive bypass setting, Loki offers the transparency and flexibility you need.
Made in USA
By “made in USA,” we mean made in USA. The vast majority of the total production cost of Loki—chassis, boards, assembly, etc—goes to US companies manufacturing in the US. Our board house is 20 minutes away from our office, and our chassis guys are just over the hill in the Valley. Yep, the wall warts are from China, but there you go. There is some give and take to reach this price point.
2-Year Warranty
Loki is covered by a limited warranty that covers parts and labor for two years. That’s 2x the coverage of most amps in this price range.
SCHIIT AUDIO - LOKI
฿8,400
Yes, tone control. As in, equalizer. And yeah, we know that tone controls have kinda fallen off the planet for the last few decades. But now we think it’s time for them to come back—in ..
฿8,400

SCHIIT AUDIO - MAGNI 3

Brand: SCHIIT AUDIO

Product Code: SCHIIT AUDIO - MAGNI 3

฿7,500
Go ahead. Compare the third-generation Magni to anything out there at its price. We think you’ll find there’s really no competition. This is no “starter amp.” Magni has the power, performance, resolution, and versatility to meet all your needs—no matter the headphone. 
Ready For Any Headphone
Magni 3 is ready for any headphone, from IEMs to hard-to-drive planar designs. With a full 2000mW into 32 ohms—rated in the most honest way, RMS continuous, both channels driven—Magni has tremendous reserves of power. Combined with low distortion, an exceptionally low noise floor, and switchable gain, Magni is ready for any headphone.
Powered Monitors Welcome, Too
Magni 3 includes preamp outputs. This means you can connect it to your desktop powered monitors for a complete system—or even connect it to a speaker power amp and use it as a preamp. With its built-in time-delayed start-up and instant shut-down, there’ll be no glitches or pops through either headphones or speakers, either.
Forget $99—Compare at Many Times the Price
Most headphone amps in Magni’s price range use op-amps (integrated chips) for gain and power output. Not Magni. Magni’s gain stage is an-all-new, fully discrete, high-speed, dc-coupled, current-feedback design, completely different than the first and second-generation Magnis. This current-feedback gain stage is typically only found in very exotic designs that sell for more than 10x the Magni’s price. 
Made in USA
By “made in USA,” we mean made in USA. The vast majority of the total production cost of Magni—chassis, boards, assembly, etc—goes to US companies manufacturing in the US. Our board house is 20 minutes away from our office, and our chassis guys are just over the hill in the Valley. Yep, the wall warts are from China, but there you go. There is some give and take to reach this price point.
2-Year Warranty
Magni is covered by a limited warranty that covers parts and labor for two years. That’s 2x the coverage of most amps in this price range.
SCHIIT AUDIO - MAGNI 3
฿7,500
Go ahead. Compare the third-generation Magni to anything out there at its price. We think you’ll find there’s really no competition. This is no “starter amp.” Magni has the power, performance, re..
฿7,500
Page
แสดง 1 ถึง 9 จากทั้งหมด 17 รายการ (2 หน้า)