You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ไทย ไทย
ไทย (บาท)

BKK AUDIO Co., Ltd. (Head Office)

  • ยังไม่มีสินค้าในตระกร้า!

EMPIRE EARS

ADEL™ B1 Auto Modules

Brand: EMPIRE EARS

Product Code: ADEL™ B1 Auto Modules

฿3,990

Adel B1 Auto Modules

 

Adel B1 Auto Modules ได้รับการออกแบบมาให้ถ่ายทอดเสียงที่โปร่งใสและโอ่โถงจาก IEM และ earplugs ด้วยการออกแบบชนิด “Single membrane”  ซึ่งจะลดปริมาณเบสลงเล็กน้อย  แต่เพิ่มความโอ่โถงของเสียงกลางและเสียงแหลม  Adel B1 ไม่ต้องใช้การปรับแต่งใดๆและจะทำหน้าที่ดูดซับแรงดันในช่องหูของผู้ใช้โดยอัตโนมัติ  อีกทั้งยังช่วยลดเสียงกลางก้องสะท้อนทำให้ผู้สวมใส่ไม่มีอาการล้าหูในการใช้งานระยะยาว  การลดเสียงรบกวนภายนอกของ Adel B1 มีค่าประมาณ -10 db

 

ADEL™ B1 Auto Modules
฿3,990
Adel B1 Auto Modules   Adel B1 Auto Modules ได้รับการออกแบบมาให้ถ่ายทอดเสียงที่โปร่งใสและโอ่โถงจาก IEM และ earplugs ด้วยการออกแบบชนิด “Single membrane”  ซึ่งจะลดปริมาณเบสลงเล็..
฿3,990

ADEL™ G1 Auto Modules

Brand: EMPIRE EARS

Product Code: ADEL™ G1 Auto Modules

฿5,190

Adel G1 Auto Modules

 

Adel G1 Auto Modules ได้รับการออกแบบมาให้ถ่ายทอดเสียงเบสได้ชัดเจนขึ้นจาก IEMs และ earplugs ด้วยการออกแบบชนิด “Different membrane”  ซึ่งจะเพิ่มปริมาณเบสขึ้นเล็กน้อย  Adel G1 ไม่จำเป็นต้องปรับแต่งใดๆ และทำหน้าที่ดูดซับแรงดันในช่องหูของผู้ใช้โดยอัตโนมัติ  อีกทั้งยังช่วยลดเสียงกลางก้องสะท้อนได้เป็นอย่างดี ทำให้ผู้สวมใส่ไม่มีอาการล้าหูเมื่อต้องใช้งานระยะยาว  การลดเสียงรบกวนภายนอกของ Adel G1 มีค่าประมาณ -10 db

 

ADEL™ G1 Auto Modules
฿5,190
Adel G1 Auto Modules   Adel G1 Auto Modules ได้รับการออกแบบมาให้ถ่ายทอดเสียงเบสได้ชัดเจนขึ้นจาก IEMs และ earplugs ด้วยการออกแบบชนิด “Different membrane”  ซึ่งจะเพิ่มปริมาณเบส..
฿5,190

ADEL™ Manual Adjustable Modules (MAM)

Brand: EMPIRE EARS

Product Code: ADEL™ Manual Adjustable Modules (MAM)

฿7,990

Adel Manual Adjustable Modules (MAM)

 

Adel Manual Adjustable Modules คือผลิตภัณฑ์ของ Asius ที่ก้าวล้ำที่สุดในสายการผลิตทั้งหมด

 

ผู้ใช้สามารถปรับตัวควบคุมในขณะที่กำลังฟังเพลงได้โดยง่าย  โดยวาล์วที่ถูกปรับจะช่วยรักษาแรงดันให้คงที่  โดยที่ Modules แต่ละอันจะมี Secondary Membrane Tensioner และ Secondary Eustachian Tube ที่ปรับได้

 

ADEL™ Manual Adjustable Modules (MAM)
฿7,990
Adel Manual Adjustable Modules (MAM)   Adel Manual Adjustable Modules คือผลิตภัณฑ์ของ Asius ที่ก้าวล้ำที่สุดในสายการผลิตทั้งหมด   ผู้ใช้สามารถปรับตัวควบคุมในขณะที่กำลังฟัง..
฿7,990

Available Options

Empire Aegis Case

Brand: EMPIRE EARS

Product Code: Empire Aegis Case

฿2,000

The Empire Aegis case boasts military grade (MIL-STD-810), high impact ABS externally and medical grade EVA foam internally to provide maximum protection for your in-ear monitors. Personalized name engraving is available at no additional charge.

Proudly made in the USA

Empire Aegis Case
฿2,000
The Empire Aegis case boasts military grade (MIL-STD-810), high impact ABS externally and medical grade EVA foam internally to provide maximum protection for your in-ear monitors. Personalize..
฿2,000

Empire Ears - Phantom Black Cable

Brand: EMPIRE EARS

Product Code: Empire Ears - Phantom Black Cable

฿2,000

Empire Ears - Phantom Black Cable, 50 inch

Empire Ears - Phantom Black Cable
฿2,000
Empire Ears - Phantom Black Cable, 50 inch..
฿2,000

Available Options

EmpireEars - Remake

Brand: EMPIRE EARS

Product Code: EmpireEars - Remake

฿0
EmpireEars - Remake
฿0
..
฿0

EmpireEars Rush order service fee

Brand: EMPIRE EARS

Product Code: EmpireEars Rush order service fee

฿12,000

EmpireEars Rush order service fee

EmpireEars Rush order service fee
฿12,000
EmpireEars Rush order service fee..
฿12,000

Available Options

EmpireEars – Apollo X

Brand: EMPIRE EARS

Product Code: EmpireEars – Apollo X

฿65,900

Empire Ears  มีความภูมิใจที่ได้ร่วมงานกับเหล่าวิศวกรเสียงระดับรางวัลแกรมมี่เพื่อสร้างสรรค์หูฟังไลฟ์สเตจอันแรกของเรา  Apollo X คือชื่อหูฟังที่ตั้งตามเทพแห่งดนตรี  หูฟัง Apollo X เป็นหูฟังที่ให้ความเป็น 3 มิติที่น่าตื่นตาตื่นใจ  ให้รายละเอียดของเสียงในระดับสูงสุด

เส้นเสียงแห่งดนตรี

Apollo X  ให้เสียงที่น่าติดตามเป็นอย่างยิ่ง  เป็นหูฟังที่ใช้งานได้หลากหลายแม้ว่าจะถูกออกแบบมาเพื่อเหล่าคนบนเวทีที่ต้องการเลือกสิ่งที่เหนือธรรมดา

ความสามารถของ Apollo X  ในการรองรับสัญญาณสวิงนั้นกว้างเหลือเฟือ  เป็นผลให้ผู้ใช้ไม่เพียงได้ยินสิ่งที่เกิดขึ้นบนเวที  แต่สามารถรู้สึกได้ถึงความเป็นไปในขณะนั้น  จะไม่มีสิ่งใดที่พลาดหรือขาดตกบกพร่องเกิดขึ้นเมื่อใช้มอนิเตอร์ตัวนี้ทำงาน

เสียงจากผู้ใช้

Apollo X  เป็นหูฟังที่โดดเด่นไม่เหมือนใคร  สร้างความประทับใจทันทีกับการนำเสนอที่หนักแน่นเป็นชิ้นเป็นอัน  โทนเสียง  และมิติของเวที  การนำมาใช้งานได้หลากหลายคือหนึ่งในจุดแข็ง  ความเป็นกลางที่เข้ากันได้กับดนตรีทุกประเภท  ไม่ว่าแนวหนักหรือละเมียดละไม  เสียงแผดคำรามของกีตาร์ไฟฟ้า  เสียงก้องกังวานของเครื่องสายอคุสติค  เสียงร้องจะหนักหรือแผ่วเบา  Apollo X จะถ่ายทอดเสียงออกมาอย่างนั้นมิผิดเพี้ยน  นี่คือคุณสมบัติของหูฟังมอนิเตอร์ชั้นยอดที่คงไว้ซึ่งความจริง  ไม่ว่าคุณจะใส่อะไรเข้าไป  คุณจะได้ยินสิ่งนั้นกลับมา

เทคโนโลยีตัวขับเสียงสุดล้ำ  อุปกรณ์สุดเลิศ

Apollo X ใช้ตัวขับชนิด Balanced Armature  ถึง 10 ตัวร่วมกันทำงานแบบแบ่งแยกหน้าที่  ตัวขับเสียงแต่ละตัวถูกปรับแต่งผ่านวงจรครอสโอเวอร์ล้ำสมัย  เพื่อความกลมกลืน  ต่อเนื่อง  ไร้รอยสะดุด  และความละเอียดที่ไม่มีตกหล่น

ตัวขับเสียงทุกๆ ตัวจะต้องผ่านการคัดเกรดที่เข้มงวดก่อนทำการเคลือบแม่เหล็กชนิดนาโน  การเคลือบแม่เหล็กนี้มีประโยชน์เป็นอย่างยิ่ง  เพราะไม่เพียงช่วยป้องกันความชื้นและสิ่งปนเปื้อนอันไม่เป็นมิตร  ทั้งยังป้องกันสนามแม่เหล็กมิให้แผ่ออกไปรบกวนการทำงานของส่วนอื่น  ผลคือการทำงานของตัวขับเสียงที่เต็มประสิทธิภาพและมีความทนทานเป็นที่สุด

อุปกรณ์ภายในของ  Apollo X  ได้รับการคัดเกรดสูงสุด  สายที่ใช้ไวร์ริ่งประกอบไปด้วยตัวนำชนิดต่างๆ เช่น ทอง เงิน แซฟไฟร์ ทองแดง  ทำขึ้นในรูปแบบเฉพาะกิจเพื่อผลแห่งการนำสัญญาณที่ดีที่สุด

วงจรแบ่งความถี่ (Crossover Network)  แบบ Avant – Garde

Apollo X ใช้วงจรแบ่งความถี่ชนิด 5 ทางที่ละเอียดซับซ้อน  ถูกปรับจูนมาเป็นอย่างดีสำหรับการแสดงสมรรถนะอย่างเต็มที่ของตัวขับเสียงแต่ละตัว  โดยไม่มีการใช้วงจรกรองหรือจัดความถี่เสียงอย่างที่พบได้ในผู้ผลิตรายอื่น  การใช้วงจรฟิลเตอร์ในลักษณะนี้ทำให้เกิดความซ้ำซ้อนของคลื่นสัญญาณจากตัวขับเสียงหลายตัว  อันจะเกิดจากการขาดความกลมกลืนต่อเนื่องของสัญญาณ  ปัญหาที่ตามมาอีกคือเมื่ออยากจะฟังรายละเอียดก็ต้องเปิดโวลลุ่มสูงมากกว่าปกติ

 วิธีการจัดการของ  Empire Ears  จะแตกต่าง  เราจะไม่ใช้วงจรฟิลเตอร์หรือแดมเปอร์ในลักษณะดังกล่าว  แต่จะจัดการปรับแต่งวงจรแบ่งความถี่ให้เหมาะสมกับตัวขับเสียงแต่ละตัว  โดยมิมีการตีรวนกัน  ไดร์ฟเวอร์ทั้งหมดแบ่งงานกันทำอย่างมีขอบเขต  ส่งต่อในแต่ละช่วงความถี่กันอย่างลงตัวกลมกลืน  ต่อเนื่อง  ไม่แปลกแยก  เสียงดนตรีมีความใสบริสุทธิ์  การตอบสนองความถี่แบบเต็มย่านสามารถถูกถ่ายทอดออกมาเต็มที่ แม้จะเปิดโวลลุ่มในระดับต่ำ

ท่อนำเสียง

Apollo X ใช้ท่อนำเสียงแบบแยก 3 ช่อง  สูง กลาง ต่ำ  แต่ละส่วนถูกปรับระยะเป็นอย่างดีเพื่อผลทางเฟสเสียงที่ถูกต้อง  อันเป็นที่มาของเสียงที่ถูกต้องสมจริง

คุณสมบัติทางเทคนิค

ความไวสัญญาณขาเข้า                       119 db@ 1 mW

การตอบสนองความถี่                         20 HZ – 20 KHZ

ความต้านทาน                                      17 ohms @ 1 KHZ

การลดเสียงรบกวน                             28 db

ขนาดคอนเน็คเตอร์                            1/8”  (3.5 มม.) Stereo Jack

การรับประกัน                                      2 ปี
EmpireEars – Apollo X
฿65,900
Empire Ears  มีความภูมิใจที่ได้ร่วมงานกับเหล่าวิศวกรเสียงระดับรางวัลแกรมมี่เพื่อสร้างสรรค์หูฟังไลฟ์สเตจอันแรกของเรา  Apollo X คือชื่อหูฟังที่ตั้งตามเทพแห่งดนตรี  หูฟ..
฿65,900

Available Options

EmpireEars – Bravado

Brand: EMPIRE EARS

Product Code: EmpireEars – Bravado

฿28,700

There are those who push boundaries and those who choose to ignore them altogether. The challenge: Create the highest-performing dual driver in-ear monitor ever. This was no easy task which is why we’ve employed two entirely different driver technologies, a class-leading 3-way synX crossover network, and A.R.C. anti-resonance technology to deliver the most performance possible.

The Empire Bravado redefines the entry level segment with class leading performance and technology.

Designer's Notes

“Pairing a single W9 subwoofer with a balanced armature counterpart, Empire Ears sets the tone for achieving perfect coherency between the best of both worlds: the naturalness of dynamic driven bass, complemented with the clarity and precision up top of a well-placed balanced armature. Designed for perfect neutrality, the Bravado's signature is intent on equality, providing perfect balance between the bass, midrange, and treble. Its entry-level position might be deceiving, for when it comes to performance the Bravado boldly holds its own; the precise imaging and separation one comes to expect from Empire Ears, yet at a friendlier cost.”

Technical Specifications

 

2 Driver Hybrid Design, 1 Proprietary Balanced Armature Driver, 1 W9 Subwoofer

4-Way synX crossover network

2 Precision Bored Sound Ports

Bravado In-Ear Monitor - Technical Illustration

Proprietary Technologies

Empire Ears Proprietary Technologies

Grammy Award Winning Sound

Every aspect of the Bravado was conceived, designed, and crafted to faithfully reproduce what the artist had intended. With the expertise of Grammy Award winners, Sonny Emory & Sam Ash, we were able to understand firsthand what producers and mix engineers require from in-ear monitors

synX Crossover Technology

Source To Sound

With Empire’s proprietary synX crossover technology the Bravado achieves unparallel levels of accuracy and detail retrieval. 

How Do Crossovers Work?

Think of a crossover network as an audio traffic officer, directing highs to your tweeters, midrange to your speakers, and low bass to your subwoofers. This is essentially what a crossover does; it takes an input signal and splits it into separate audio bands. Could you imagine having 18 speakers, most of which are tweeters, with only 4 separate bands? It would cause a massive audio pile up, forcing the wrong speakers to reproduce the wrong frequencies constantly. We avoid all of this by utilizing specially designed drivers for designated frequency ranges and further maximizing their potential with our latest crossover technology.

Introducing synX

synX is a supercharged crossover design that designates more individual audio bands per driver than any other crossover technology currently in existence. By creating an ultra-wide, multi-channel highway our engineers can manipulate specific parts of the frequency range in order to precision craft the target response and eliminate any signs of phase incoherence between the drivers. Alternatively, mix engineers and audiophiles will have full control of the drivers when equalizing through a mixing console or digital audio player. synX is the industry’s most advanced IEM crossover technology with each model featuring its own uniquely designed synX network.

synX Advantages

synX powered in-ear monitors have remarkably high stereo separation and smooth phase response, leading to more dynamic realistic imaging and staging for both live and studio use. synX features a myriad of other advantages including:

Ultra-Wide Frequency Bandwidth:The Bravado produces a super-wide frequency range, offering listeners unparallel sound quality and details that bests even the most high-end headphones on the market.

Best Signal-to-Noise: In order to ensure that all of the industry-leading sound quality is heard in your ears we’ve worked to create a unique combination of handpicked resistors, electrolytic capacitors, and filters in order to ensure the cleanest signal path possible while offering an exceptionally low noise floor. 

Low Distortion: Extremely low distortion means that every nuance in your mix will be reproduced faithfully without audible artifacts. 

Maximum Signal Transfer: Every driver and crossover is individually wired and insulated with 7-strand, UPOCC Litz wires to eliminate acoustic feedback and further soldered with highly conductive, ultra pure silver and gold Mundorf Supreme for maximum signal transfer.

Hybrid Technology

*The Empire X series feature a combination of both proprietary balanced armature speakers and dynamic range subwoofers in order to deliver maximum clarity while achieving a powerful low end response. Each model is further tuned with a specially designed synX crossover network to achieve studio monitor levels of audio reproduction effortlessly and faithfully.

 Weapon IX

Weapon-9

After nearly 2 years of relentless R&D Empire is proud to announce the Weapon IX (W9), a proprietary 9mm rare-earth magnet subwoofer with the ability to deliver extreme output, accurate dynamics and sublime sound quality all at the same time. The keys to these performance capabilities lie at the very core of its design, where the woofer is enclosed in a tuned bass-reflex system with a front-firing sound port and rear-firing vent for maximum efficiency.

Conventional dynamic drivers and passive radiators (a speaker without the magnet and coil) often suffer in low octave frequencies and are heavily dependent on internal shell enclosures for volume, limiting form factor and vastly reducing efficiency with limited extension. The W9 is superior in its custom port tuned design, reaching frequencies even lower than its target response while mitigating distortion as the woofer isn’t required to move as far near resonance frequency.

Every W9 subwoofer is hand assembled to our exacting quality standards in our Norcross, Georgia laboratory.

Balanced Armature Drivers

Empire Ears Drivers Lineup

The Bravado utilizes a number proprietary balanced armature drivers by Knowles and Sonion, each one purpose built for a specific target response. Our drivers feature specialized reeds and low-mass diaphragms to reproduce incredible detailed, true-to-recording sound while remaining efficient enough to be powered by everyday devices.

Bespoke Handcrafted Cables

 Ares II Cable

Every Bravado in-ear monitor includes a bespoke, handcrafted Ares II cable by Effect Audio. The Ares II boasts a proprietary blend of 26 AWG UPOCC Litz copper with ultra-flexible insulation for maximum signal speed transmission, performance, and ergonomics. Each cable is terminated in an ultra durable 3.5mm, 24k gold plated right angle plug. 

Effect Audio’s extensive engineering and manufacturing background gives them the edge over all other cables. After extensive testing with numerous other cable manufacturers we’re proud to announce our official partnership with Effect Audio to bring you the finest cables in the industry and to ultimately defeat the weak link in IEMs.

A.R.C. Technology

Empire Ears ARC Effect

Balanced Armature (BA) drivers are vastly used in the IEM industry due to their small footprint and ultra efficient designs however they suffer from resonant behaviors that may cause peaks, unwanted vibrations, and distortion. To help mitigate this our drivers utilize Ferrofluid between the magnets and armature to provide a wide range of damping values, eliminating the need for a damping screen in the port tube. 

Despite this a secondary peak can still occur from the other components interacting with the BAs. Driver peaks can cause fatigue, distortion, and ultimately affect the way music sounds. We sought out to create a remedy for this and after years of relentless R&D we’re proud to announce A.R.C. (Anti-Resonance Compound), a proprietary coating that virtually eliminates unwanted vibrations and resonance from within IEMs. 

A.R.C. effectively increases the mass of the components it’s applied to: every driver, crossover, and sound tube. This gives the internals more solidity while serving as a dampener to absorb the unwanted resonance instead of reflecting them out of phase. With A.R.C. clarity is increased substantially, bass is deeper, and the IEM becomes more efficient overall.

What's In The Box

Included at no additional charge with each order.

  • In Ear Monitor
  • Empire Aegis Case
  • Empire Dust Bag
  • Empire IEM Pouch
  • Empire Cleaning Cloth
  • Empire Cleaning Tool

 What's In The Box

Proudly Handcrafted In The USA

Empire Ears has long prided itself for home-grown craftsmanship, with artisans donning lab coats and honing years of OEM factory experience before being entrusted to handle the Empire lineage. While several of our competitors have taken their manufacturing overseas we’ve remained true to our USA roots to not only provide jobs to our local community but to ensure that quality is never compromised. 
Every Empire Ears in-ear monitor is proudly designed, engineered, and manufactured in Norcross, Georgia USA.
The process of building each Empire in-ear monitor is unique, a seamless collaboration of technology and human touch. Engineers and technicians guide each IEM along its journey to completion, a process of 22 stations for a total of 14 hands-on hours. It all begins with your unique ear mold.
EmpireEars – Bravado
฿28,700
There are those who push boundaries and those who choose to ignore them altogether. The challenge: Create the highest-performing dual driver in-ear monitor ever. This was no easy task which is wh..
฿28,700
Page
แสดง 1 ถึง 9 จากทั้งหมด 21 รายการ (3 หน้า)